• Makelaardij_de_parel_Custom.jpg
  • Klimaat_missie_nederland_Custom.png

H1 tegen Allvo 1

dinsdag 04 februari 2020
Vrijdag 31 januari was het dan tijd voor de thuiswedstrijd tegen Allvo heren 1. De uitwedstrijd tegen Allvo was niet onze beste waarbij we de eerste 2 sets niet verder waren gekomen dan 15 punten. Daar werd dan ook met 3-1 verloren. Dat moesten we thuis uiteraard even recht zetten.

Bertus had zijn notebook er nog eens bij gepakt en had eigenlijk maar 1 advies. Probeer ze onder druk te zetten door alle ballen vol op nummer 7 te serveren. Dat was hun beste aanvaller, maar ook een van de minste passers. Met die opdracht en de juiste instelling stapte we dan ook het veld op. De eerste punten waren echter niet voor ons, maar voor Allvo en even leek het erop dat het een zware en lange wedstrijd zou worden. Echter dachten we ineens weer aan de opdracht van Bertus en zo geschiedde. Onze service begon te lopen en ondanks alle pogingen kreeg Allvo hun pass niet onder controle. De ene na de andere prachtige service werd aan de overkant gebracht. Veel ketsers en een enkele ace later stond het 4-0.

Allvo is de eerste 3 sets niet boven de 15 punten uit gekomen. 25-15 25-14 en 25-13 Deze lijn konden we niet doorzetten de vierde set werd gewonnen met 25-19. Tot een echte wedstrijd is het niet gekomen, maar door de 5 punten stapten we in de stand wel over Allvo heen. Nu kijken of we dat volgende week in Amsterdam ook voor elkaar krijgen.

Dennis