Switch H1 - US H2

donderdag 19 december 2019
IMG 2331Vrijdag de 13e bleek dit jaar geen ongelukkige datum voor de heren uit Hooglanderveen. De hoofdtrainer kon door verplichtingen elders niet aantreden, waardoor oud ass.trainer Herman v Rooien zich ter beschikking stelde. De coach begon met een donderspeech en gaf aan alleen met winst tevreden te zijn. ‘Anders kom ik nooit meer!’, oreerde hij.

Dat hielp, want vanaf de 1e seconden werd er prachtig volleybal gespeeld in De Dissel. Misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. Dat betekende uiteindelijk een 3-1 winst van het team uit Amsterdam, dat met erg veel ervaring en routine 3 pt voor en een wedstrijd minder op de 5e plek staat. Door de winst loopt Switch verder uit op de onderste helft en staat verdienstelijk op de 7e positie in de 3e divisie.

Volgende wedstrijd is in het nieuwe jaar op 11 januari uit tegen Compaen in Oostzaan. Eerstvolgende thuiswedstrijd: 17 januari tegen Leython om 21.30 uur.

U bent van harte welkom om te komen kijken!!