Heren 1 tegen US Heren 3

woensdag 04 december 2019
Afgelopen vrijdag stond weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor Heren 1.
Het Team van switch onder leiding van Bertus mocht het opnemen tegen US H3. Een wedstrijd tussen 2 teams die bij aanvang van de wedstrijd even veel punten bezitten.

Het team uit Amsterdam start de wedstrijd luidkeels met veel gezang en geschreeuw. Hier wist het thuis team van switch zich goed tegen te verzetten en met een sterke pass en weinig eigen fouten slaan ze de eerste set makkelijk binnen: 25 – 16.

Hierna maken we de wedstrijd nog spannend. Amsterdam komt beter in het spel en er sluipen wat fouten in. We houden de overhand en winnen de 2e en 3e set op karakter. 26 – 24 en 25 – 23.

De laatste set valt alles weer op zijn plaats, en je ziet dat iedereen zin heeft in het overwinnings biertje.
Met 25 – 15 slaan we Amsterdam terug naar huis en houden we 5 punten voor onszelf.

De eerst volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag 6 December om 21:00 bij de Kuil in Bunschoten. Hier zal switch het opnemen tegen de mannen van Unicornus H1.
De eerst volgende thuiswedstrijd staat gepland op die week daarna vrijdag 13 December om 21:30.