H1 behaalt winst op super saterday

maandag 18 november 2019
H1 SuperSaturdayOp zaterdag 16 november was het dan zo ver: de eerste 'super saturday' van dit seizoen. Gesteund door Rens, Tycho en Thijs, de mini's van de week, mochten wij aantreden tegen Spaarnestad 2.
Met beide teams op 12 punten uit 7 wedstrijden was het op papier een gelijkwaardige tegenstander en waren de punten meer dan welkom.

Door de afwezigheid van Jeffrey en Thijs had Bertus weinig mogelijkheden om te wisselen. Joep had de eer om als enige wissel de eerste set naast de coach te zitten.
Wij hadden de eerste set veel moeite met opstarten, waardoor wij te laat op gang kwamen om de eerste set te redden: 22-25.

Met de teleurstelling van de eerste set en met de overtuiging dat er meer in zit, begonnen wij aan de tweede set.
Met Joep op de diagonaal begon de motor te draaien en wij sleepten de tweede set binnen: 25-19.

De derde set speelden wij met veel overtuiging, maar Spaarnestad gaf meer tegenstand dan de set er voor. Door slim gebruik te maken van onze enige wisselmogelijkheid zijn wij deze set niet meer in de problemen gekomen: 25-21.

De vierde set leek een walk-over te worden. Veel directe punten uit onze service en fouten aan de kant van Spaarnestad leek het recept te zijn voor een snelle set.
Echter kwam Spaarnestad aan het einde van de set nog terug, maar niet voldoende om ons van een overwinning af te houden: 25-19.

Wij waren bijna vergeten dat het biertje na een overwinning toch wat lekkerder smaakt.
Met vertrouwen kijken wij uit naar onze volgende wedstrijd. Aanstaande donderdag spelen wij om 20:00 in de Amerena tegen Keistad 2 in de tweede ronde van de beker.

Rens, Tycho en Thijs, bedankt voor jullie support. Wij hopen dat jullie een leuke 'super saturday' hebben gehad!