Switch Heren 1 trapt volleybal seizoen af met nederlaag

vrijdag 27 september 2019
H1 verslagAfgelopen week is voor volleyballend Nederland de competitie weer begonnen. Heren 1 van Switch Volleybalvereniging Hooglanderveen begon de competitie tegen het 1e van Gemini uit H’sum. Vorig jaar eindigde dit team op een 4e plek, Switch wist toen ternauwernood te handhaven in de 3e divisie. Gemini bleek ook nu de betere partij te zijn. Het niveau aan beide kanten was zeker van een hoog niveau, echter had Switch net te vaak iets mindere momenten, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 eindstand voor Gemini (25-14, 26-24, 21-25, 25-21).
Vrijdag 27 september is de 1e thuiswedstrijd tegen Compaen uit Oostzaan, nieuwkomer in de 3e divisie. De wedstrijd start om 21:30 uur in De Dissel.