Terugblik Switch Super Saturday

Op 05-11-2022 heeft de 1e Switch Super Saturday van het seizoen succesvol plaatsgevonden. In de ochtend waren de jeugdwedstrijden van Meisjes C2, Meisjes C3, Meisjes C1 en Meisjes B3, voorzien van veel publiek. Er was door de organisatie een kleine enquête opgesteld voor de jeugd met vragen over Dames 3 & Heren 2, waarmee door de jeugd een lolly kon worden verdiend. Heren 2 en Dames 3 spelers waren aanwezig om informatie in te winnen en dit leverde leuke verhalen op.

Zo was de vraag wie binnen Heren 2 heeft een relatie met iemand van Dames 3? een heel ingewikkelde vraag. De kinderen van het getrouwde stel in kwestie wisten het niet, er bleken meerdere mannen binnen heren 2 te kunnen worden gekoppeld aan de betreffende dame uit dames 3? én de vraag ging een beetje een eigen leven leiden. Gelukkig kan het stel in kwestie er smakelijk om lachen, ondanks dat dit voor dit weekend tot eventuele mogelijke roddels heeft geleid…..

Enkele andere originele antwoorden vanuit de jeugd. Wat is binnen Heren 2 een Jopje tijdens de wedstrijd? Waarop het antwoord wordt gegeven een leuk sprongetje maken, extra humoristisch als je bedenkt hoe hoog Jop kan springen . Wat kan er gebeuren tijdens een time-out van Heren 2? Waarop de volgende wisselende antwoorden zijn gegeven: weinig, ruzie maken of een radslag doen. Al met al kan gesteld worden dat dit initiatief is geslaagd, voor de volgende organisatie van Switch Super Saturday (in maart 2023) een tip om dit mee te nemen in een nieuwe variant.

De pannenkoeken lunch werd (mede door de sponsoring vanuit Switch) druk bezocht 40 aanmeldingen en de pannenkoeken konden worden versierd met snoepjes. Hier was door Switch ruimschoots in voorzien en de kinderen kwamen niks te kort. Aanvullende dank aan Emma, Ginger en Esmee die hierin hebben gefaciliteerd en Danny die met jetlag het pinautomaat (sum up) tijdig werkend wist te krijgen. Danny gaat onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om in het vervolg een algemeen account te kunnen gebruiken voor evenementen met betaling binnen Switch. Dank ook aan Ilse voor het verspreiden van de communicatie rondom het gehele evenement.

Tijdens de senioren wedstrijden van Heren 2 & Dames 3, vielen de “publiek klappers” verzorgd door Mariëlle en Frits goed in de smaak. Uiteraard zijn deze klappers ook gebruikt bij het aanmoedigen van de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1. Het initiatief rondom de zorgvuldig gekozen mini’s van de week blijft ook hartverwarmend en dit keer waren dat de volgende helden en heldinnen:

· Dames 3 Saar
· Heren 2 Quinten
· Dames 1 Merle
· Heren 1 Joost

Na al dit sportieve geweld is er met circa 25 mensen gegeten tijdens de Daghap in de Dissel. Aansluitend was er de pubquiz welke was gerealiseerd door Dames 5 (speciale dank aan Kirsten) en werd gepresenteerd door presentatie talent Jop. Er werd fanatiek deelgenomen, omdat er prijzen te verdelen waren, met dank aan Bernd (sponsorcommissie). Hieronder de uitslag van de pubquiz:

1. Michiel, winnaar van een tegoedbon van de Dorpsslager;
2. Mariëlle, winnaar van 3 flessen wijn;
3. Marjolein, winnaar van een tegoedbon van de Carwash;

Al met al een mooie dag en uiteindelijk werd de Dissel rond 21.30 uur gesloten.

Met sportieve groet,
Jop & Patrick (Heren 2)