SwitchBeach 2016: zon en zand in Hooglanderveen

BuurtBeach
Vrijdagavond was het een groot buurtfeest. Veel team uit Hooglanderveen, Vathorst en de nabije regio waren afgekomen op deze sportieve beachparty. Daarbij had Switch in de aanloop van het toernooi andere sportverenigingen uitgedaagd om tegen een beachbal te slaan. Deze uitdaging werd enthousiast ontvangen en aangenomen door o.a. sporters van De Pelikaan, Fit2Move, badmintonners en korfballers.

Switch Beach toernooi
Op zaterdag was het de beurt aan de competitieve volleyballers uit Amersfoort en omstreken. Zowel in de ochtend als in de middag werd in de verschillende poules fanatiek gestreden om de prijzen: lekker fanatiek, maar zeker in een sportieve en relaxte sfeer zijn de wedstrijden gespeeld. De dag is daarna afgesloten met een BBQ

Jeugdbeach
Op zondag werd SwitchBeach afgesloten met een zware beachvolleybalclinic voor de jeugd van Switch. Deze clinic werd gegeven door beachvolleybalschool Even Anders uit Harderwijk. Na de anderhalf uur durende clinic volgde nog een toernooi om de opgedane vaardigheden in de praktijk te brengen.

Volgend jaar weer?
Switch Hooglanderveen heeft naar aanleiding van dit succesvolle 3-daagse volleybal event de intentie uitgesproken om dit evenement volgend jaar weer te organiseren. In de maanden na de vakantie zal e.e.a. worden geëvalueerd en de mogelijkheden bekeken. Wordt dus nog vervolgd!

– de foto’s worden allemaal (nog) verzameld in een online foto-album
– video reportage van Hooglanderveen TV