Specifiek voor (ouders van) jeugdleden

Deze taken zijn vooral geschikt voor ABC-jeugdleden of eventueel hun ouders. Jeugdleden (en hun ouders) zijn ook zeer welkom om zich als scheidsrechter (voor jeugdwedstrijden) in te schrijven (minstens drie per team).

Wat houdt de taak in?
Bij sponsoracties neem je (in duo’s) één sponsoractie onder je hoede, zoals de Grote Club Actie, Club van €100, acties van een supermarkt of het organiseren van prijzen voor een bingo of loterij.

De tellers bij D1/H1 tellen in duo’s bij 4 thuiswedstrijden van Heren 1 of Dames 1 en houden het wedstrijdformulier bij.

De jeugdkamp daghulp helpt gedurende het jeugdkamp bij de organisatie van de activiteiten.

De assistent trainers jeugd/mini's assisteert een jeugdtrainer bij de trainingen die zij hij geeft, door ballen aan te slaan/gooien, tips te geven aan spelers en eventueel zelfs een klein, eigen groepje te begeleiden.

Bij jeugdkamp organiseren organiseert je in mei of juni een middag voor de mini’s en een avond/nacht/ochtend voor de jeugdleden. Je regelt de communicatie met de mini’s en jeugd, de locatie, financiën, inschrijvingen, activiteiten, overnachting en het drinken/eten.

De assistent trainer volleybal-speeltuin ondersteunt bij trainingen van één uur van de volleybalspeeltuin voor 5/6 jarigen op zaterdagochtend.


Hoe word ik ondersteund?
De sponsoracties werkt samen met de jeugdcommissie en de communicatiecommissie.

De jeugdkamp daghulp werkt samen met de Jeugdkamp commissie.

Bij jeugdkamp organiseren werk je samen met de jeugdcommissie ne de communicatiecommissie.

De assistent trainer volleybal-speeltuin werkt samen met de hoofdtrainer.


Wat moet ik kunnen?
De sponsoracties helpt het als je een beetje kunt organiseren, commercieel denkt.

De tellers bij D1/H1 nemen voor hun wedstrijd samen met de coach van D1/H1 het wedstrijdformulier door. Ook de 2e scheidsrechter helpt je daarbij.

De jeugdkamp daghulp vindt het leuk om met mini’s en jeugdleden op te trekken. Je hebt vooral een positieve instelling en je kunt goed voor een groep staan.

Bij jeugdkamp organiseren kun je een beetje organiseren en vindt het leuk om met mini’s en jeugdleden op te trekken. Je hebt vooral een positieve instelling en je kunt goed voor een groep staan.

Als assistent trainers jeugd/mini's vindt je het leuk om jeugd/mini's te leren volleyballen. Je kunt ballen goed aangooien/aanspelen en durft hier en daar ook tips te geven.

De assistent trainer volleybal-speeltuin vind het leuk om 5-6 jarigen te leren bewegen (met een bal).

Tijdbesteding per seizoen per persoon
Sponsoracties: 8 uur

Teller bij D1/H1: 4 wedstrijden van 2 uur = 8 uur.

Jeugdkamp daghulp: 12 uur kamp.

Jeugdkamp organiseren: 4 x 2 uur voorbereiding + 12 uur kamp = 20 uur

Assistent trainers jeugd/mini's: 6 trainingen van 1,5 uur = 9 uur. Voer je deze taak een heel jaar uit, dan is een compensatie én een Switch-sweater beschikbaar.

Assistent trainer volleybal-speeltuin: 8 uur