N5-2 Kampioen!

Wedstrijd 1
De dames van coach Brigitte namen het eerst op tegen een van de drie N5-teams uit de poule van Forza. Ze waren gezond gespannen, moesten er even inkomen maar toen ze eenmaal warm waren, ging het gesmeerd. Mooie strakke serves en 1-2-3-tjes leverden lekker veel punten op. Deze wedstrijd was in de pocket! 

Toen werd het pas écht spannend
De meisjes van A.G.A.V.S. waren al klaar en moesten wachten op de uitslag van deze competitie, ze drentelden rond het veld. De ‘switchies’ moesten nu minimaal 2-2 spelen om kampioen te worden; zij hadden een mooie voorsprong in punten. Maar, zo ver was het nog niet. En het moet gezegd: dit team van Forza was echt ‘forza’; ze maakten het onze dames niet gemakkelijk. Tot 10 seconden voor de zoemer bleef het spannend. Coach, ouders en andere Switchsupporters hadden het zwaar; die hoge hartslag… Het werd 28-27; die beker ging mee naar huis! Toen opladen voor de tweede helft, als we er dan toch zijn 🙂 Het ging lang gelijk op en uiteindelijk trokken de Hooglandse dames hier aan het langste eind; het werd 25-30. Dit Forzateam wordt een taaie tegenstander volgend seizoen. 

Feest! 
Het was voor het eerst dat Lotte, Marijn, Juliette, Alinde, Marijn en Isabel als team kampioen werden. Die blije koppies, om van te smullen. 
Op naar de C-jeugd!