Mooie vierde plek voor Dames 3

De wedstrijd begon op zich goed met een relatief makkelijke gewonnen eerste set. Ergens verdween de flow, energie en daarmee stukje plezier én de winst in de tweede set. Door verschillende sterke servicebeurten en goede analyses van alle speelster bij de time outs 😉 werden set 3 en 4 gewonnen. Hiermee kon de invalcoach met een gerust hart de stand door geven aan vaste coach Remco. Ook het meegereisde publiek was enthousiast over de uitslag: “Gelukkig was er bier.”

Al met al is Dames 3 dit seizoen knap op de vierde plek geëindigd. Ze hadden zelfs een kansje op de derde plek, die naar later bleek recht gaf op het spelen van opvullingswedstrijden voor de 2e klasse, maar daarvoor werden teveel setjes ‘onnodig’ verloren. In de trainingen wordt echter al hard gewerkt aan het nieuwe seizoen. Enkele jeugdspeelsters trainen mee en dat prikkelt de scherpte bij het bestaande team.

In de komende weken wacht nog een uitdaging vanuit de recreanten. Dames 3 strijdt in de laatste wedstrijd van hun seizoen tegen het dames recreantenteam, dat deze week kampioen werd. Hoe dat gaat aflopen… We houden jullie op de hoogte.