De Switch Volleybalspeeltuin

De volleybalspeeltuin is een nieuw concept waarbij jonge kinderen kunnen kennismaken met sport en spel. Mét plezier, zonder competitie. Lol in bewegen staat voorop! Spelenderwijs leren kinderen bewegingsvaardigheden, balvaardigheid, coördinatie én samenspel in leuke spelvormen met een knipoog naar het Cool Moves Volley voor de jeugd en het ‘grote-mensen-volleybal’.

Wat gaan we doen?
De kinderen gaan actief bewegen op bijvoorbeeld een parcours of over een volleybalnet. Dat doen we met én zonder ballen. Denk aan ergens overheen klimmen of onderdoor kruipen, ballen in een mand of tegen de muur gooien, met ballonnen naar elkaar over slaan, koprollen maken, spelletjes waarbij ze in duo’s werken of met een groepje, etc. We leren kinderen gooien en vangen en dagen ze uit om dingen te doen waarvan ze dachten dat ze het niet konden. Elk kind kan op zijn eigen niveau de oefeningen uitvoeren. We doen in een ongedwongen sfeer spelletjes en kleine opdrachtjes. Het doel is om de kinderen te laten bewegen en het zelfvertrouwen te stimuleren.

Voor wie?
De speeltuin is voor 5- en 6-jarigen. Daarna krijgen kinderen de mogelijkheid om door te stromen naar de mini’s van Switch Volleybal.

Waar en wanneer?
Elke woensdag van 17:00 – 18:00 uur in de Bron (Oceaan 14, 3825 WC Amersfoort).
In de schoolvakanties is er geen volleybalspeeltuin.

Kom je een keer kijken?
Door het formulier hieronder in te vullen kun je jouw kind aanmelden. Uiteraard kan jouw kind eerst Drie keer een proefles volgen voordat je een lidmaatschap start. Daarna zijn de kosten €100 per jaar. Er geldt een maand opzegtermijn.

Meer weten? Mail naar jeugdcommissie [AT] switchvolleybal [DOT] nl

Graag aanmelden voor een proefles met het formulier hieronder.