Schrijf je in voor Switch Beach 2023!

We hebben geweldig nieuws! Het langverwachte beachvolleybaltoernooi komt eraan en de inschrijvingen zijn nu geopend! We willen jullie allemaal uitnodigen om deel te nemen aan het mooiste Beach toernooi van Amersfoort. Dit jaar vindt het plaats van 29 juni – 2 juli. Het belooft weer een geweldig weekend te worden, en we hopen dat jullie allemaal meedoen! En als Switch-lid heb jij natuurlijk als eerste de mogelijkheid om je deze week al in te schrijven.

Dit jaar zijn er 4 verschillende dagen waarop gebeached kan worden. Uitgebreide informatie is te vinden op www.switchbeach.nl

· 29 juni – Switch Bedrijven Beach – Sporten met jouw leukste collega’s

· 30 juni – Switch Buurt Beach – Sporten met je meest fanatiek buren

· 1 juli – Switch Beach – Sporten met je volleybal-bestie (met een afsluitende BBQ)

· 2 juli – Switch Jeugd Beach – Sporten voor de jeugd leden

Zoals jullie zien hebben we dit jaar 2 extra dagen in het toernooi. Op zondagochtend heeft de jeugd nu ook de mogelijkheid om te ontdekken wat beachvolleyballen is.

De donderdagavond hebben we gereserveerd voor Bedrijven Beach. Een mooi teamuitje om sportief en gezellig met je collega’s samen te sporten.

Voor deze donderdag kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Omdat het de eerste keer is dat we Bedrijven Beach organiseren, willen we jullie vragen of jij het leuk vindt om met jouw collega’s een team te vormen? Of misschien ken je wel iemand (partner, broer/zus of (oud-)collega) die zelf een team wil samenstellen om te komen beachen?

Het inschrijvingsproces is dit jaar ook super eenvoudig. Ga naar onze website de tab “SwitchBeach” en schrijf je direct in!

We willen ook graag benadrukken dat dit evenement niet alleen voor spelers is, maar ook voor supporters en toeschouwers. Dus zelfs als je niet meedoet aan het toernooi, kom gerust langs om je clubgenoten/buren/collega’s aan te moedigen en de gezellige sfeer te ervaren. Noteer de dagen dus vooral in je agenda.

Wil je zeker weten dat je mee kan doen, schrijf je dan in via onze website en bereid je voor op een onvergetelijk evenement!

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via iemand van de commissie.

Met sportieve groet,

Switch Beach commissie

Bernd, Eva, Hilde, Joeri, Willemijn en Yvette