Vertrouwenspersoon Switch Hooglanderveen

Foto vertrouwenspersoon Claire Bekker

Even voorstellen: Claire Bekker
Bij Switch heb ik mezelf aangeboden om als vertrouwenspersoon op te treden. Mijn naam is Claire Bekker en ik speel in Dames 4. In het dagelijks leven ben ik moeder van drie zoons én ik werk als HR adviseur. Ook bij mijn bedrijf ben ik vertrouwenspersoon geweest en nog steeds ben ik het aanspreekpunt voor onze eigen vertrouwenspersonen.

Wat kan ik voor je doen
Als er sprake is van ongewenst of grensoverschrijdend gedrag, dan kun je bij mij in vertrouwen je verhaal kwijt. Denk hierbij aan pesten, discriminatie of (seksuele) intimidatie.
Mijn eerste taak is om naar je te luisteren en een goed beeld te krijgen van wat er precies aan de hand is. Daarna kan ik jou, als jij dat wilt, helpen om te kijken hoe we de situatie kunnen oplossen. Ik kan je bijvoorbeeld helpen om zelf het gesprek aan te gaan met de persoon over wie je een klacht hebt, of een melding maken bij het bestuur. Ook zou ik je kunnen doorverwijzen naar anderen, die je misschien beter kunnen helpen.
En als ik er zelf ook niet uitkom, kan ik overleggen met de vertrouwenscontactpersoon bij de Nevobo of het vertrouwenspunt van de NOC/NSF.

Contactgegevens
Je kunt contact met mij opnemen via vertrouwenspersoon@switchvolleybal.nl.

Schermafbeelding 2017 01 29 om 20.42.45

In het volgende filmpje van het NOC/NSF vind je nog wat voorbeelden van ongewenst gedrag:
https://www.youtube.com/watch?v=edyKnwzeMOc