Energiek, sportief en betrokken

Switch is een actieve, gezellige volleybalvereniging waar een prettige en ongedwongen sfeer hangt. Dat is de cultuur van onze vereniging. We houden van het spelletje en van winnen, maar ook het après-volleybal wordt bij Switch niet vergeten. Zo’n vereniging organiseer je samen, voor en door de leden.

spelers

Historie
Switch is in 1971 opgericht bij het ontstaan van dorpshuis De Dissel. Volleybal werd de belangrijkste zaalsport in Hooglanderveen. In de topjaren speelden vier herenteams, zeven damesteams en enkele jeugdteams competitie. Uniek voor een klein dorp van slechts 1.800 inwoners. 

Teams
Inmiddels is de samenstelling van de vereniging behoorlijk veranderd maar er wordt nog steeds volop gevolleybald: van de Derde Divisie tot en met de 4de klasse.
Daarnaast kent Switch een enthousiaste en grote jeugdafdeling. In verschillende leeftijdsgroepen wordt er fanatiek getraind en deelgenomen aan de competitie. Ook recreanten kunnen bij Switch terecht. Een aantal teams speelt mee in de recreantencompetitie van rayon Eemland.

De thuisbasis van Switch is sporthal De Dissel in Hooglanderveen, voor zowel de trainingen als wedstrijden. Daarnaast traint een aantal teams in sporthal De Brink, sporthal De Bron en sporthal Icoon, allen in Vathorst.

Switch heet elk nieuw lid van harte welkom.