Berry Schuur benoemd tot (eerste) lid van verdienste

Tijdens de Algemene ledenvergadering van 16 april is Berry Schuur benoemd tot Lid van verdienste van Switch Hooglanderveen. Hij is daarmee de allereerste die deze eretitel mag dragen. We zijn trots op wat hij allemaal voor de club heeft gedaan en betekend. Het mag daarom geen verrassing heten dat alle aanwezigen unaniem met zijn benoeming instemden. Voorzitter Jeroen overhandigde na de stemming over het voorstel aan Berry een heuse oorkonde.

Wat Berry zoal heeft gedaan voor Switch?

  • Berry is al meer dan tien jaar actief in commissies en het bestuur.​ Hij is één van de initiatiefnemers van ons huidige vrijwilligersbeleid.
  • Berry is actief voor zowel jeugd als senioren, op en naast het veld.​
  • Berry loopt naast de vaste rollen ongevraagd gaten dicht die vallen in de club.​
  • Berry levert een grote bijdrage aan het versterken van de verbindingen in de club.​ Herinneren jullie je al zijn initiatieven in coronatijd nog?
  • Berry draagt bij aan continue verbetering: morgen is de kans om de club van vandaag weer beter te maken (weekendtrainingen, VETT, train de trainer).

Hoewel Berry nu stopt met alle vaste verplichtingen voor Switch, heeft hij ons al verzekerd dat hij nog regelmatig in de hal te vinden zal zijn. En daar kunnen wij natuurlijk alleen maar blij mee zijn. Berry, gefeliciteerd met deze titel. Je hebt hem verdiend en hij is je gegund.