SwitchBeach 2023 – Het mooiste beachvolleybaltoernooi in Amersfoort!

Op ons tijdelijke strand in Hooglanderveen kun je genieten van de zon, het zand en natuurlijk het beachen. Of je nu een doorgewinterde beachvolleyballer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag op het strand, bij SwitchBeach zit je goed. Met verschillende categorieën voor ervaren spelers en een toernooi voor buurtbewoners, bedrijven en jeugd, is er voor iedere wat wils.
Het strand is speciaal aangelegd voor dit evenement en biedt de perfecte setting om je volleybaltalenten te laten zien. Met zand tussen je tenen en de zon op je gezicht, krijg je gegarandeerd zin om te spelen.

IMG 20220701 172615

Switch BedrijvenBeach – donderdag 29 juni

Op donderdagavond 29 juni starten we het weekend met Switch BedrijvenBeach. Een zomers uitje met jouw hardwerkende team. Het is een geweldige kans om samen te sporten en je teamgeest te laten zien. Of je nu beginner of een doorgewinterde beachvolleybalspeler bent, iedereen is welkom. Het toernooi begint om 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Stel een team samen van minimaal 4 en maximaal 8 spelers. Tijdens de wedstrijden wordt er 4 tegen 4 gespeeld en mogen er maximaal twee competitiespelers per team meedoen. De kosten bedragen € 150,- per team. (inclusief 30 consumpties en bittergarnituur)

Switch BuurtBeach – vrijdag 30 juni

Op vrijdagavond 30 juni is het zand op het Disselplein gereserveerd voor Switch BuurtBeach. Gezelligheid en sportiviteit staan centraal bij Switch BuurtBeach; volleybalervaring is niet nodig. Het toernooi begint om 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Stel een team samen van minimaal 4 en maximaal 6 spelers met familie, vrienden, buren,of een mix daarvan, en schrijf je in. Tijdens de wedstrijden wordt er 4 tegen 4 gespeeld en mogen er maximaal twee competitiespelers per team meedoen. De kosten bedragen € 25,- per team.

SwitchBeach – zaterdag 1 juli

Op zaterdag zijn ervaren (beach)volleyballers uit Amersfoort en omgeving welkom op het tijdelijke strand in Hooglanderveen. Je kunt meedoen in twee verschillende categorieën (Midden/Hoog) om te strijden voor de prijzen. Het toernooi duurt van 9.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom om traditioneel de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ. De kosten bedragen € 35,- per team (excl. BBQ)

Switch JeugdBeach – zondag 2 juli

Zondag is het strand in Hooglanderveen gereserveerd voor de jeugd. Jongens en meisjes mogen hun skills laten zien in twee categorieën A&B of B&C.

De A jeugd speelt 2×2
De B jeugd kan kiezen: 2×2 (moeilijker) of 4×4 (makkelijker)
De C jeugd speelt 4×4

Bij niveau 3 (mix B&C) maakt het niet uit of je team uit jongens, meisjes, of een mix hiervan bestaat.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het mooiste en gezelligste beachvolleybaltoernooi in Amersfoort en schrijf je vandaag nog in voor SwitchBeach 2023. We zien je graag op het strand!