5 november: Switch Super Saturday

Zaterdag 5 november is het zover, dan staat de eerste Switch Super Saturday van het seizoen gepland! Uiteraard is er een vol wedstrijdprogramma. Zo spelen in de jeugd in de ochtend de Meisjes C2, Meisjes C3, Meisjes C1 en Meisjes B3 allemaal thuis in de vertrouwde Dissel. Voor de jeugd is er een vragenlijst over Heren 2 en Dames 3 opgesteld en vooral versier je eigen pannenkoeken (twee stuks per persoon)* tijdens de pannenkoekenlunch (€2,50 per persoon).

Het middagprogramma bestaat uit diverse seniorenwedstrijden van Heren 2 en Dames 3, gevolgd door Heren 1 en Dames 1. Dat wordt dus sportief genieten! Aansluitend kun je deelnemen aan een Daghap* en organiseert Dames 5 een pubquiz. Uiteraard zijn er ook prijzen te verdienen! Samenvattend: een gezellig, ontspannen en sportief programma om je zaterdag mee te vullen.

*Let op! Voor de pannenkoekenlunch, de daghap en de pubquiz is aanmelden noodzakelijk en er zijn kosten aan verbonden. Aanmelden kan via een aanmeldingsformulier. (Voor 16u deze middag!)

Tot zaterdag 5 november!

Met sportieve groet,
Jop Seeger & Patrick Visser (uit Heren 2)